* Orientacyjne godziny otwarcia. Przed przyjazdem upewnij się, że lokal jest czynny i czy w danym dniu nie ma święta itp.
Kuchnia polska, tradycyjna ale tworzona w nietypowy sposób: ekskluzywnie podana, robiona z najwyższej jakości produktów ale w przystępnej cenie. Dziczyzna, lokalne produkty.
Wyjątkowe doznania smakowe w cudownie malowniczych okolicznościach przyrody!
Data wizyty środa, 17 Sierpień 2016, 15:30Data dodania29.08.2016 16:41:33
AutorDagmara Białek
Mimo że ta restauracja specjalizuje się w dziczyźnie, ja będąc na miejscu, wybrałam danie z regionalnymi serami :) To był Pieczony ser regionalny z Łomnicy - podany przepięknie! Ozdobiony warzywami, sosem z jakichś ciemnych owoców i... kwiatami. Które jadłam pierwszy raz w życiu :) W Babiniczu można wybrać sobie jedną z kilku pięknych i bardzo klimatycznych sal, ale ja zjadłam swoje sery na zewnątrz - kontemplując malowniczą okolicę :) Polecam to miejsce! A jakże! :)